
תפריט
אנו נושאים מטען שיונק מעידן טרום־גלותי. אנחנו רואים את העוצמות של האקסטזה, ואת מה שהיהודים חיפשו עוד לפני כל האלפיים־שנות־גלות... זה מעצים מאוד את השאלה: מה קורה איתנו כיום, כשחזרנו למקום קונקרטי... איך חוזרים לעוצמת האקסטזות מבלי לאבד את המבטים, ומבלי להוריד את המטען שעל גבינו.
פרופ' חביבה פדיהרליגיה, גיליון א 
הבה נמנע את התואר "יהודי" מכל אדם שאיננו אובססיבי לאלוהים. תנו לזה להיות הקריטריון האחד לזהות יהודית.
לאונרד כהןרליגיה, גיליון א 
נראה שדמות הרב מפעילה אותנו בדרכים לא שגרתיות, בלתי צפויות. אך היא (עדיין) נותרת הפן הלא-נגיש והבלתי-נגוע במחשבות שיוצאות מבית המדרש. אולי על מה שלא ניתן לדבר ניתן לפחות לשיר.
הקדמהבר, גיליון ו 
לדעתם של מנסחי החוקה, ממשל חופשי הינו הולם ובר קיימא רק בקרב עם שהוא דתי – עם שמכיר בכך שיש סדר מוסרי טרנסצנדנטי, מוסר שקדום הן למדינה והן לחוק מעשה ידי אדם, עַם בעל המשמעת לשלוט בעצמו על פי אותם עקרונות נצחיים
ויליאם בררליגיה, גיליון א 
סמינרים
במרכז מתקיימים מדי שנה מספר סמינרים קבועים.
///
סמינר "קדושה וחילון" – מיועד למספר מצומצם של חוקרים המשתתפים בקבוצת דיון וכתיבה בתמות הקרובות לנושאי הליבה של המרכז. מלגה ניתנת לכותבים. קול קורא להשתתפות בסמינר יוצא בתחילת השנה הקלנדרית.
///
סמינר "להיות דתי" – פונה לקהל הרחב, במטרה להיפגש ולשוחח עם אנשי דת ורוח על אופיו ומקומו של הפנומן הדתי בחייהם. הסמינר מתקיים אחת לשנה, בחודשי החורף.
///
סמינר "יהדות ו-" – פונה לקהל הרחב, ומציע עיון במגוון נושאים, בשילוב הרצאות ועיבוד בקבוצות דיון קטנות. הסמינר מתקיים אחת לשנה בקיץ, בבית הארחה, וכן במוסדות שונים (על פי הזמנה).